Da netko napravi Barbie i Kena po hrvatskim političarima, to bi ovako izgledalo

BARBIEMANIJA je zahvatila cijeli svijet, a s popularnom lutkom i njezinim odabranikom Kenom zaigrao se i hrvatski redatelj.

Nakon što ih je nedavno zamislio kao beskućnike, redatelj Filip Filković Philatz odlučio je pomoću platforme Midjourney provjeriti kako bi hrvatski političari izgledali kao popularne lutke Barbie i Ken, a njegove fotografije, koje inače objavljuje na Instagramu, postale su viralne.

Zoran Milanović

Kolinda Grabar Kitarović

Vili Beroš

Željka Markić

Kardinal Josip Bozanić

Gordan Jandroković

Andrej Plenković

Marija Selak Raspudić

Katarina Peović

Jadranka Kosor

Philatzova emisija proglašena najboljom na svijetu

Podsjetimo, Filip Filković Philatz hrvatski je filmski redatelj i umjetnik. Jedan je od autora emisije Dulum zemlje, koja je proglašena najboljom agrarnom emisijom na svijetu prema Međunarodnoj federaciji agrarnih novinara IFAJ.

"Uistinu smo svi počašćeni i oduševljeni što je naš Dulum zemlje proglašen najboljom agrarnom emisijom na svijetu iza koje uz mene stoje i Tomislav Krnić i producentica Tamara Babun iz produkcije Wolfgang&Dolly", izjavio je za Index Filip Filković Philatz.

"Ovo priznanje Međunarodne federacije novinara za poljoprivredu ima golem značaj za nas jer potvrđuje globalni utjecaj našeg rada. Naša serija ima za cilj nadahnuti i educirati gledatelje o održivim poljoprivrednim praksama, a primiti tako prestižnu nagradu za te napore je baš ispunjavajuće", dodao je.

Pročitajte više