Dadilja opisala seks sa slavnom pjevačicom: "Nas dvije bi počele, a onda bi ona pozvala i muža"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Mel B u središtu je pozornosti američke i britanske javnosti otkako je objavljeno da se razvodi od supruga Stephena Belafontea. Otada u javnost cure priče o njihovom živopisnom seksualnom životu, u koji je često bila uključena i njihova tadašnja dadilja Lorraine Giles, piše The Sun.

Medijski napisi zaredali su se nakon što su procurili sudski dokumenti iz njihove brakorazvodne parnice, koju je par u međuvremenu pokrenuo. Prema onome što se u njima nalazi, osim što je sama sudjelovala u seksu u troje sa suprugom i dadiljom, bivša Spajsica voljela je snimati kućne filmiće svog muža i plavokose Njemice.

Dadilja koja danas ima 26 godina na sudu je ispričala da su njihova seksualna druženja počela kad je imala 18 godina, a trajala su godinama.

Iako je Mel B optužila muža da ju je varao s dadiljom, Lorraine je ispričala drugačiju priču, a u međuvremenu tužila pjevačicu za klevetu.

"Stephen i ja seksali smo se samo kad bi Melanie to tražila od nas, ili kad bismo nas dvije započele pa bi ga ona pozvala da nam se pridruži", ispričala je na sudu.

Dodala je da su Mel B i Stephen imali otvoreni brak u kojem su prema dogovoru mogli spavati s drugim ljudima. 

Pročitajte više