Dalija Orešković: Ispričavam se bivšem mužu i njegovoj obitelji

Screenshot: N1

DALIJA OREŠKOVIĆ javno se ispričala bivšem suprugu Franu Letici i njegovoj obitelji zbog izjave da joj je "teže bilo tjedan dana prije uspavati svoju kuju staru 12 godina nego proći kroz postupak razvoda".

"Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu, a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku, zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani", rekla je Dalija u emisiji Presing N1.

"Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup. Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom", pojasnila je.

"Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno", poručila je Orešković.

Objasnila je i da ona i bivši suprug zajednički skrbe o svojim osmogodišnjim blizankama na način da su nekoliko dana u tjednu s njom, a nekoliko s ocem.

Dalija Orešković se u prvom dijelu godine iselila iz stana koji je dijelila s odvjetnikom Franom Leticom. 

Pet godina mlađeg Franu, inače sina Slavena Letice, upoznala je u jednom odvjetničkom društvu. 

"Bila je to ljubav na pogled duga tri godine. Kako je vrijeme prolazilo, privlačnost je rasla. Najprije smo, dakako, postali jako dobri prijatelji pa sam morala slušati o njegovoj tadašnjoj djevojci. Čak sam mu za jedan vikend posudila automobil da posjeti svoju tadašnju ljubav", stoji u knjizi Crna Dalija koja je objavljena o njoj prije nekoliko godina.

Pročitajte više