Dalmatince će oduševiti fotka sina Nives i Gorana Ivaniševića: "Od malih nogu"

Foto: Marin Tironi/PIXSELL/Instagram

IAKO privatni život drži dalje od očiju javnosti, Nives Ivanišević tu i tamo objavi pokoju obiteljsku fotografiju, a ovom najnovijom zasigurno je oduševila sve pratitelje iz Dalmacije.

Nives je fotografirala sinčića Olivera kako se igra kartama za briškulu i trešetu, talijanske kartaške igre koje su vrlo popularne u Dalmaciji. "Od malih nogu", napisala je radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića uz fotografiju sinčića.

Maleni Oliver je prvi rođendan proslavio u rujnu prošle godine, a Nives se tad pohvalila fotografijama s proslave

"Odmah sam znala da je dečko i rekla sam Goranu da bi se mogao zvati Oliver. Onda se, nažalost, dogodila tragedija s našim najvećim Oliverom (Dragojevićem, op. a.) i pomalo smo njemu u čast dali to ime", otkrila je Nives ranije za Index.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", dodala je. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć', ali je!" priznala je tad.

Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom restoranu u Zagrebu. 

Pročitajte više