Nives Ivanišević uzela predah: "Preživljavam, nije lako, da nema Gorana..."

Nives Ivanišević uzela predah: "Preživljavam, nije lako, da nema Gorana..."
Foto: Julien Duval

NAKON što je devet mjeseci provela uz sinčića Olivera, 37-godišnja voditeljica Nives Ivanišević u Umagu je, na upravo završenom SeaStar festivalu, odradila dan i pol "odmora od majčinstva", ali i na koncertima se nije odvajala od mobitela. Priznala nam je to u videointervjuu neposredno prije nego što je ostvarila san iz djetinjstva i popela se na pozornicu usred nastupa Wu Tang Clana.

"Na videopozivu sam stalno, muž mi stalno šalje slike... Preživljavam, nije lako, ali mi je stvarno drago da sam došla u Umag. Ako se čovjek ne opusti i ako čovjek nije siguran u to da želi posvetiti malo vremena sebi, onda nikad ne može biti sretan!", kaže nam Nives o prvom odvajanju od sina Olivera, kojeg je prije devet mjeseci dobila sa suprugom Goranom Ivaniševićem.

"Odmah sam znala da je dečko i rekla sam Goranu da bi se mogao zvati Oliver. Onda se nažalost dogodila tragedija s našim najvećim Oliverom (Dragojevićem, op. a.) i pomalo smo njemu u čast dali to ime", otkriva Nives, pritom ne štedeći na pohvalama kad su u pitanju Goran i briga o devetomjesečnoj bebi.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", kroz smijeh će Nives. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć', ali je!", priznaje voditeljica. Cijeli intervju pogledajte u videu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara