Danas je svjetski poznata zvijezda, a u Ameriku je ušao preko ograde sa 100 dolara u čarapi

Screenshot: Facebook

SA STO dolara u čarapi, Cesar Millan, poznat kao Šaptač psima, krenuo je na putovanje prelaska američko-meksičke granice kako bi ispunio svoj san "postajanja najboljim trenerom pasa u svijetu" kad je imao 21 godinu.

U showu Red Table Talk, Jade Pinkett Smith, Cesar je otkrio kako je 23. prosinca otišao kod majke i rekao joj da odlazi. "Gdje ćeš? Sutra je Božić...". "Idem u Ameriku", rekao joj je.

Kazao je kako je iskoristio 100 dolara koje mu je dao otac da plati "mršavom prljavom tipu koji puši joint" kako bi mu pomogao u ilegalnom prelasku granice u Kaliforniju.

"Jednom kad dođeš do granice, ono što vidiš su ljudi koji te žele iskoristiti. Tako naučiš o ulici. No ovo je potpuno druga razina ulice", rekao je. "Mogu vas prodati. Mogu vas ubiti za organe. Vjerojatnije je da ćete završiti mrtvi..."

Jednom kad je uspio ući u SAD, ni od čega izgradio je američki san. Počeo je čišćenjem štenara, prije nego je postao šetaš pasa u Inglewoodu, u Kaliforniji.

The Los Angeles Times s vremenom je čuo za Millana koji je rekao kako želi svoj TV show, i to mu je omogućilo probijanje. "Novine su izašle u nedjelju - u ponedjeljak sam imao red producenata koji su pokušavali saznati o čemu je show".

Smith je također imala ključnu ulogu u pomaganju Millanu da ispuni svoje snove, rekavši svom dugogodišnjem prijatelju da mora naučiti engleski prije nego što se pojavi na TV-u. Čak mu je poslala instruktora da mu pomogne s učenjem.

Iako je svjestan da je prelaskom u SAD "prekršio pravilo", rekao je da je "to bilo zbog snova".

Građanin SAD-a Millan je postao 2009. godine.

Pročitajte više