Daniel Craig zaplesao u reklami, fanovi oduševljeni: "Pogledala sam ovo 50 puta"

Screenshot: Youtube

BIVŠI James Bond Daniel Craig oduševio je svoje obožavatelje novom reklamom za votku Belvedere, u kojoj je pokazao zavidne plesne vještine.

Bivša zvijezda najpoznatijeg špijunskog serijala skinula je svoj prepoznatljivi smoking i odjenula se u crnu kožu za novu kampanju za popularni brend votke, koju je režirao Taika Waititi. U reklami je Craig u Parizu, uglađen kao i uvijek u bijelom sakou i košulji, dok ga obožavatelji i paparazzi fotografiraju.

 

Zatim se presvuče u crnu majicu bez rukava i kožnu jaknu te počinje plesati ulicom koja vodi do luksuznog hotela. 54-godišnji glumac otplesao je kroz bazen i po krovu zgrade prije nego što je pronašao ormarić u kojem se nalazi boca pića. Pred kraj u reklami se vidi Waititi kao redatelj.

"Samo budi svoj", daje savjet zvijezdi filmova o Jamesu Bondu. 

Obožavatelji su oduševljeni

Obožavatelji popularnog glumca svoje oduševljenje reklamom podijelili su na Twitteru. "Koliko puta mogu kliknuti 'ponovno pokreni' prije nego što srušim YouTube?" zapitala se jedna osoba. "Pogledala sam ovo samo 50 puta, a mogla bih još 500", dodala je druga.

"Daniel Craig je nakon Jamesa Bonda posve novi muškarac. I sviđa mi se ovaj njegov look", dodala je treća. "Što god da je ovo, sviđa mi se i moja zatelebanost u Daniela Craiga je sada samo još veća", zaključila je jedna obožavateljica.

Pročitajte više