Danijela Dvornik o preseljenju u Istru: Ne mogu, preblizu sam Elli

Foto: Instagram

NAKON što je početkom mjeseca otkrila da se seli iz zagrebačkog stana u kojem je živjela s Dinom, Danijela Dvornik otputovala je u Istru, gdje boravi već nekoliko dana. 

Na svom Instagram profilu podijelila je prizor uz koji se jutros opuštala nakon što je Balie i Lumi odvezla u vrtić. 

"Jutros, nakon što sam Balie i Lumi odvela u vrtić ,zastala sam uz cestu i uživala nakratko u izlasku sunca čija se svjetlost veličanstveno probijala kroz jutarnju maglu, brda, brežuljke i ravna polja. Bio je to 'jutarnji zen' koji mi je nekako, baš trebao. Jednostavno morala sam stati autom uz cestu, pijuckajući svoju prvu jutarnju coffe to go i uživati u totalnoj tišini i koloritu koji je jednostavno magnetičan", napisala je Danijela te dodala da joj je to trebalo kako bi skupila snage za sve obaveze koje su je čekale.

"Da, trebalo je skupiti snage za jedno 10 mašina opranog i osušenog dječjeg veša, posteljine i robice", napisala je, a objava je pokupila preko dvije tisuće lajkova. 

"Vrijeme je Danijela da kupiš kućicu u Istri", napisala je jedna pratiteljica. 

"Ne mogu, preblizu sam Elli", odgovorila je Danijela i dodala emotikon koji plače od smijeha. 

Inače, u srpnju je otkrila da bi voljela živjeti bliže svojim unukama. 

"Zadnjih dana baš nekako uživam u sebi. Fale mi Balie i Lumi, baš onako puno. I sve razmišljam da prodam stan u Zagrebu i kupim nešto blizu njih. Emotivno, još uvijek sam vezana jednim dijelom za Zagreb, jer to je bio moj dom punih 30 godina. I na neki način volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo", napisala je u srpnju, no čini se da se predomislila.

Pročitajte više