Dašak ljeta u Mansionu: Nizozemska atrakcija Chocolate Puma rasplesat će Zagrepčane

DAŠAK ljeta ovog će petka, 11. studenog, ispuniti zagrebački klub Mansion. Gostovanje nizozemske atrakcije Chocolate Puma rasplesat će Zagrepčane i njihove goste od 23 sata do ranih jutarnjih sati. Ususret jubilarnoj desetoj obljetnici Papaya predstavlja jedan od najatraktivnijih klupskih programa Kinky Malinki.

Svoju popularnost Kinky Malinki stekao je globalnim rezidencijama na najjačim party destinacijama na svijetu, pa su tako samo ove godine mladi iz čitavog svijeta plesali uz njih na Ibizi, u Miamiju, Dubaiju, Singapuru i Tokiju. Za 2012. godinu tim kluba Papaya najavljuje prvu internacionalnu rezidenciju tijekom ljeta, koju će krasiti gostovanja najvećih svjetskih glazbenih imena, ali i performera, plesača i akrobata.

Papaya partiji klupska su atrakcija svakog noćnog kluba u Europi. Promo tim Papaye je u nepunih mjesec dana obišao pet zemalja, sedam gradova i klubova te rasplesao više od 15.000 ljudi. Povod ovogodišnjoj klupskoj europskoj turneji deseta je obljetnica kluba Papaya koja se najavljuje kao nikad viđeni zabavni spektakl na ovim prostorima. 

Pročitajte više