David i Victoria Beckham na sinovu svadbu zvali Williama i Kate, oni ih odbili

Foto: Profimedia

PRINC William i Kate Middleton odbili su pozivnicu za vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz, pišu britanski mediji. Navodno su David i Victoria Beckham pisali vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea te ih pozvali na 3.5 milijuna dolara vrijedno slavlje u Palm Beachu na Floridi. Kraljevski par, koji je zvao Beckhame na svoje vjenčanje 2011., ljubazno je odbio poziv.

"David i Victoria pisali su Kate i Williamu i pozvali ih kao obitelj na sinovo vjenčanje, no William im je odgovorio da im žele puno sreće, no da ne mogu doći", rekao je izvor za Daily Mirror.

David i Victoria bili su gosti i na vjenčanju princa Harryja s Meghan Markle 2018. godine pa su mnogi bili uvjereni da će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa doći u Palm Beach. Navodno su Victoria i Meghan jako dobre prijateljice, a njihova druženja su još češća nakon što su se Harry i Meghan preselili u Ameriku. Meghan često nosi Victorijine kreacije.

David je u veljači 2020. govorio da se jako ponosi svojim čudesnim prijateljem Harryjem nakon ženidbe s Meghan i rođenja sinčića Archieja. Izvor pak tvrdi da je u izboru između Harryja i Williama, David ipak na strani Cambridgea.

"Oni su bili njihov jedini izbor za goste na vjenčanju", tvrdi izvor. "Davidova povijest s Williamom i Kate je dulja, povezaniji su i oni su dobar izbor za goste na vjenčanju", dodao je.

Brooklyn i Nicola rekli su sudbonosno "da" u subotu u Palm Beachu, a vjenčanje je održano na obiteljskom imanju obitelji Peltz. Strani mediji navode da je Brooklyn uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime.

Na vjenčanju su bile brojne poznate face, a mladenci ipak nisu uspjeli sve zadržati u tajnosti te su u javnost isplivale neke fotografije s ceremonije.

Pročitajte više