David Morales u petak nastupa u Sarajevu, za ljeto svira u Papayi

DAVID MORALES u petak dolazi u Sarajevo, gdje će ga ugostiti Dom mladih Sarajevo i Prodavaonica zvuka. Morales je producent/remixer s najviše remixa i produkcijskih uradaka za pop zvijezde kao što su Mariah Carey, Madonna, Britney Spears i Tina Turner. Klub Papaya tradicionalno podržava dance manifestacije u BIH pa će tako bosanskohercegovački gosti na Moralesovu nastupu biti dio prve Papayine regionalne promotivne turneje u BIH.

Da podsjetimo, David Morales je prošle godine posjetio u turističkom aranžmanu klub Papayu i, na iznenađenje organizatora, dogovorio svoj nastup osobno. Morales je pri svojem posjetu izjavio: "Čuo sam puno pozitivnih komentara o hrvatskoj Ibizi i klubu Papayi, morao sam se osobno uvjeriti".

Morales neće pogaziti dogovoreno te će nastupiti u Papayi 29. srpnja. Poslije njega, 30. srpnja atmosferu će dizati Shapeshiftersi. Zadnje gostujuće ime "After Beach" partyja bit će potvrđeno idućih tjedana. Karte za sarajevski nastup Davida Moralesa iznose 30 KM, a broj je ograničen. Ulaznicu možete kupiti na: www.kupikartu.ba.

Pročitajte više