Davor Rostuhar i supruga dobili dijete pola godine nakon što su posvojili djevojčicu

Foto: Facebook

PUTOPISAC Davor Rostuhar i njegova supruga Anđela dobili su dijete. Davor je sretne vijesti objavio na Facebooku.

"Jedno veliko putovanje je gotovo. Drugo, još veće upravo počinje", napisao je te u komentarima dodao: "Kad se mama rodila dan prije Božića, kad će dijete nego dan prije Uskrsa."

Tri i pol godine pokušavali su postati roditelji

Anđela je rodila samo pola godine nakon što je par posvojio djevojčicu Reu. Davor je ranije na Facebooku otkrio da su on i Anđela tri i pol godine pokušavali postati roditelji. U studenom prošle godine objavili su da su posvojili dijete i da čekaju bebu.

"Tri i pol godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo kroz sve korake kako bismo postali kandidati za posvajanje. I prošli smo kroz pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu.

Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću! Vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan - dobili smo i prvi poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su nam ponudili mogućnost da posvojimo jednu malu bebu", objasnio je.

Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama ljepu vijest - točnije dvije!! 😮 Anđela i ja postali smo roditelji!!!...

Objavljuje Davor Rostuhar - storytellerNedjelja, 12. studenoga 2023.

"Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelji, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom.

I tako je nakon samo 12 dana svakodnevnog druženja s bebom i prilagodbe, ona došla kod nas - zauvijek! Rea Rostuhar! Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reći da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenutku", zaključio je.

Pročitajte više