Dečki koje domaće ljepotice obožavaju, a njihove komade biraju za najvažnije trenutke

Foto: Instagram

PROŠLE godine udale su se mnoge poznate Hrvatice. TV voditeljica Antonija Blaće, glumica Jelena Veljača, pjevačica Vanda Winter... rekle su "da" upravo u haljinama s domaćih potpisom eNVy room-a. A kako se Valentinovo jedan od najromantičnijih dana u godini, tako će se i mnogi muškarci odvažiti i uputiti svojim djevojkama sudbonosno pitanje: "Hoćeš li se udati za mene?"

Tek nakon zaruka počinje show, no da bi izbjegle stres, mnoge poznate dame već imaju svoju provjerenu kombinaciju kod Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića. Oni su muškarci kojeg žene naprosto obožavaju i kreativni dvojac koji osmišljava najtraženije vjenčanice.

Pa kakve su klijentice poznate dame i jesu li imale kakvih posebnih prohtjeva? "Zapravo je sve proteklo jako glatko. Sve te djevojke mi već dugo poznajemo i s njima godinama surađujemo. To je naravno pomoglo pronalazak idealne haljine za svaku od njih. Vjerujemo da smo u tome i uspjeli", otkrili su nam dečki.



Ako se pitate kakvi su trendovi i što se najviše traži kad su vjenčanice u pitanju, eNVy room itekako dobro zna. "Naš je dojam da je ipak mnogo više tradicionalnih nego modernih vjenčanja, mada se trend rasta modernih vjenčanja jasno vidi. Djevojke koje posjećuju naš showroom uglavnom su zahtjevne u nekih normalnim okvirima. Ipak treba uzeti u obzir da je vjenčanje jedno od najvažnijih trenutaka u životu", kažu dizajneri koji su se kroz godine usrećili mnoge sretne mladenke.

Svakoj svojoj haljini pristupaju osobno, tako da im je teško odabrati najdražu.

"To je malo teško pitanje. Kao da pitate mamu koje joj je dijete najdraže. No bilo je lijepih trenutaka kako s vjenčanicama, tako i s haljinama. Svakako uživamo raditi s djevojkama za koje možemo slobodno reći da su eNVy room djevojke. Tu su Tatjana Jurić i Mia Kovačić, Vanda Winter, Judita Franković, Jelena Veljača, Sementa Rajhard i mnoge druge. Protekle smo godine započeli i suradnju s Ninom Badrić koja je odlično nosila našu haljinu na koncertu u Zagrebu", kažu nam dečki koju su najnoviju kampanju za vjenčanice nedavno snimili na Malti.


Dečki rade punom parom, tako da već dizajniraju kolekciju koju će predstaviti u ožujku na Fashion.hr-u, te dnevnu kolekciju koja će uključivati T-shirt majice, tunike i haljine po pristupačnim cijenama, a do tada sanjaju da u nekoj njihovoj večernjoj haljini prošeta slavna holivudska glumica Cate Blanchett.

Pročitajte više