Dečko Kourtney Kardashian navodno zaljubljen u Kim, ona sve demantirala

KIM KARDASHIAN i Scott Disick demantirali su glasine prema kojima je on zaljubljen u nju. Ukoliko ne znate tko je Scott, on je dečko njezine sestre Kourtney, a imaju i sina Mansona. Ipak, američki tabloidi objavili su priču o tome kako je očito da je Scott zaljubljen u Kim. Navodno je Scott prešao granicu sa Kim jer je često s njom imao neprilične i previše bliske razgovore. Navodno uopće ne obraća pažnju na svoju suprugu Kourtney i nikad joj ne daje komplimente.

U isto vrijeme Kim stalno upućuje razne komentare seksualne i sugestivne prirode. Navodno je sve primijetila i majka ovih dviju dama te je bijesna na Scotta zbog toga. Kim sve ove navode smatra smiješnima, a na svoj Twitter je napisala: "Scott, nisam imala pojma što osjećaš! Kourtney, moramo razgovarati!". Ubrzo joj je Disick odgovorio: "Morao sam nekome priznati, nisam to više mogao podnijeti niti držati za sebe!".

Samo nekoliko dana prije toga, Scott je pomogao Kim kada ju je napala bijesna djevojka jednog njezinog obožavatelja. "Nisam htio nikakav sukob, no činilo se da Kim treba moju pomoć. Osjećao sam se kao da moram nešto napraviti. Na Kim gledam kao na sestri i ne mogu mirno gledati da joj se nešto tako događa, a ja ne uskočim i pomognem", objasnio je Scott.

Pročitajte više