Dečko ljepotice koja je prekinula finale Lige prvaka skakao po Sanaderovom autu

Foto: EPA/Index

FINALE Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama nakratko je prekinula lijepa manekenka i influencerica Kinsey Wolanski, djevojka jednog od najpoznatijih YouTubera svijeta Vitalyja Zdorovetskija, poznatijeg kao VitalyzdTv.

Vitaly je Hrvatima već dobro poznat. Naime, on je 2015. godine dočekao Ivu Sanadera ispred Remetinca, popeo mu se na automobil i na auto privezao Dinamov šal koji je dotad nosio oko vrata.

Ovaj 27-godišnji rusko-američki YouTuber dobro je poznat po svojim prankovima koje izvodi diljem svijeta. On je i sam 2014. godine uletio na teren tijekom finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, a zbog toga je završio i na popisu ljudi kojima je zabranjeno biti na većim sportskim događajima. 

Nije smio biti na stadionu ni tijekom finala Lige prvaka, no prerušio se i utakmicu te performans svoje djevojke ipak pratio s tribina, a to je otkrio na svom Instagramu.

Inače, Kinsey je svojim utrčavanjem na teren usred utakmice možda najbolje pokazala kako funkcioniraju društvene mreže - već tijekom utakmice broj pratitelja na Instagramu počeo joj je vrtoglavo rasti, a preko noći je s dosadašnjih 300 tisuća pratitelja skočila na 1,7 milijuna. Ta brojka i dalje raste. 

Pročitajte više