Dečko Taylor Swift tijekom koncerta poljubio zaštitara

Screenshot: Twitter

Pjevač Matty Healy, za kojeg se već neko vrijeme šuška da je u vezi s Taylor Swift, poljubio je zaštitara tijekom nastupa u Danskoj u petak navečer.

34-godišnji Healy izvodio je pjesmu Robbers sa svojim bendom The 1975 u sklopu 2023 NorthSide Festivala i uočio zaštitara kako stoji pred pozornicom. Izvođač, za kojeg se činilo da tijekom nastupa aludira na svoju romansu, prokrčio je put ispod pozornice i poljubio muškarca, koji je naizgled mirno prihvatio neobičnu situaciju.

Publika je glasno navijala nakon što je Healy, koji je tijekom nastupa držao bocu šampanjca, poljubio zaštitara. Inače, pjevač je tijekom posljednjih desetak godina ljubio razne posjetitelje koncerata upravo dok je izvodio pjesmu Robbers, objavljenu 2013.

Posjetitelj festivala izjavio je za Entertainment Tonight kako je glazbenik započeo nastup noseći povez preko desnog oka, no kasnije ga je skinuo. Healy je tijekom koncerta održao i kratak govor o vulgarnosti i svojim herojima, Georgeu Carlinu, Lennyju Bruceu i Billu Hicksu.

Pjevača se i prije povezivalo s 33-godišnjom Swift, nakon njihovog prvog susreta, koji se odigrao 2014. godine. Ranije je bio u vezama s pjevačicama Halsey i FKA Twigs, s kojom se razišao 2022. Swift su povezivali s brojnim muškarcima u prošlosti, a njezina šestogodišnja romansa s Joeom Alwynom završila je u travnju.

Healy i Swift postali su prijatelji nakon prvog susreta, a upravo je on bio taj koji je u nekoliko navrata tijekom godina demantirao glasine o vezi. Kako bilo, par se našao u središtu pozornosti nakon što je neimenovani izvor za Sun prošli mjesec potvrdio da između ovog glazbenog dvojca ima puno više od prijateljstva. Osoba bliska Healyju i Swift za medije je potvrdila kako je par "silno ponosan i uzbuđen zbog svoje veze".

Pročitajte više