Demi Lovato zaručila se nakon godinu dana veze

Foto: Profimedia

Demi Lovato zaručila se s Jordanom Lutesom. Glazbeni par koji je svoju vezu javno objavio lani u kolovozu zaručio se u Los Angelesu. Vijest je ekskluzivno za People potvrdio glasnogovornik pjevačice.

Jordan Lutes, koji je inače tekstopisac te je sa slavnom pjevačicom napisao njezin hit Substance, zaprosio ju je s jedinstvenim prstenom s dijamantom u obliku kruške, koji je izradila trgovina za luksuzni nakit Material Good u New Yorku. Iako nisu otkrili detalje prosidbe, Lutes i Lovato nakon prosidbe su otišli u Craig‘s, jedan od njihovih omiljenih restorana u Los Angelesu, kako bi proslavili s obitelji.

Čini se kako je pjevačica sretnija no ikad. Naime, još je ranije ove godine isticala koliko joj odgovara odnos s Jordanom. "Definitivno sam sretna i čini mi se kako se nalazim u dobrom životom razdoblju", rekla je Lovato za CBS Mornings ranije ove godine, dok je promovirala nove pjesme.

"Ne znam o čemu ću pisati na svom sljedećem albumu jer sam toliko sretna. To je zaista dobar osjećaj ... definitivno će biti puno emotivnih ljubavnih pjesama - to je sigurno", zaključila je Demi koja je pak u srpnju ove godine za SiriusXM-ov The Morning Mash Up rekla kako su ona i Jordan prije svega "bili prijatelji" nekoliko mjeseci, a tek onda se upustili u vezu.

Lovato je i 2020. bila zaručena za glumca Maxa Ehricha, no njihova veze ipak nije opstala, odnosno prekinuli su tek nekoliko mjeseci nakon prosidbe.

Pročitajte više