Deppu navodno ponudili 300 milijuna dolara da se vrati u Pirate s Kariba, odbio je

Screenshot: YouTube

JOHNNY Depp je potvrdio da se neće vratiti u Pirate s Kariba. Njegov glasnogovornik demantirao je glasine da će se glumac vratiti u ulogu Jacka Sparrowa te je naveo da su glasine o Deppovu povratku u franšizu izmišljene.

Neki američki mediji tvrde da je glumcu ponuđeno oko 301 milijun dolara da se vrati. Činilo se da je ovo referenca na trenutak u Deppovu suđenju za klevetu s bivšom suprugom Amber Heard, kad je rekao da se neće vratiti čak i ako mu ponude 300 milijuna dolara i milijun alpaka. U svakom slučaju, takav iznos bio bi krajnje nerealan s obzirom na to da bi bio veći od cjelokupnog budžeta za snimanje filma.

Depp je posljednji put glumio Jacka Sparrowa 2017. godine.

Kako se navodi, u pripremi su još dva filma, ali glumac neće biti ni u jednom od njih. Prvo je planiran šesti dio iako nije jasno u kojem smjeru će se odvijati priča bez Deppa. Hollywood Reporter je još 2020. godine najavio da bi također trebao postojati spin-off film s Margot Robbie u glavnoj ulozi.

Postoji internetska peticija koju su postavili obožavatelji koji žele njegov povratak u Pirate, a dosegnula je više od 875.000 potpisa. Depp je izbačen iz Pirata s Kariba nakon što ga je Amber Heard 2018. godine optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje.

Pročitajte više