Devedesete se vraćaju u velikom stilu i bolje vam je da požurite

Foto: Press/Nike 

LEGENDARNE Jordanice 9. prosinca stižu na police NOSS-a u Tkalčićevoj 4 u Zagrebu, a kako to i obično biva sa svakim izdanjem, Noss team je i ovog puta pripremio show.

Ekipu će tijekom release partyja u shopu zabavljati DJ Bizzo, a posjetitelje očekuje odlična mjuza, cuga i dobra atmosfera.

No vratimo se tenisici. Radi se o kultnim jedanaesticama "Win Like '96" koje će nas vratiti u legendarne devedesete kada su, baš kao i danas, Jordanice dominirale košarkaškim terenima. Ovog puta radi se o dezenu koji evocira Chicago Bullse kombinacijom crvene, crne i bijele boje koje smo s vremenom naučili povezivati s vrhunskom izvedbom.

Kao što to vjerojatno znaju svi zaljubljenici u tenisice, riječ je o retro modelu koji će u blagdanskoj sezoni biti tražena roba, a i domaći sneakerheadovi imat će priliku razgrabiti jednu od najtraženijih tenisica godine.

Inače, jedanaestice vežemo uz Jordanov povratak na terene nakon povlačenja 1993., a u polufinalnoj utakmici protiv Orlando Magica, na terenu se pojavio u nezaboravnim jedanaesticama koje je dizajnirao Tinker Hatfield. Međutim, iako su danas na listi želja svakog zaljubljenika u tenisice, u to vrijeme nisu bile u skladu s pravilnikom pa su već po prvom izlasku na teren kaznili Jordana s 5000 dolara.

Kako je vrijeme odmicalo, jedanaestice nisu bile samo omiljene tenisice na terenima već su postale i modni statement pa ih danas možete vidjeti bilo gdje. Neovisno o tome radilo se o vjenčanju ili premijeri filma, XI je bio i ostao jedan od najuspješnijih modela ovog brenda.

Podsjećamo i da je ovo model koji su fanovi brenda čekali godinama jer radi se o jednoj od najkonkretnijih posveta Chicagu i njihovoj dominaciji sredinom devedesetih. U isto vrijeme, neki će reći i da je ovo posljednji vizualno privlačni model nakon kojeg je mnogo toga krenulo nizbrdo.

Bilo kako bilo, radi se o jednoj od najiščekivanijih tenisica godine, a oni koji su se nabrijali, trebat će reagirati brzo jer modeli će se bez ikakve sumnje brzo razgrabiti. Stoga, 9. prosinca budite u Nossu i nabavite svoj par.

www.noss.hr

Pročitajte više