Devedesetih je bila hit, a sada ima novi album: Sjećate li se Nikite?

Screenshot: YouTube

NIKOLINA IVOŠEVIĆ devedesetih je žarila i palila domaćom dance scenom, a sada čini sve kako bi vratila staru slavu.

Nakon neuspjelog pokušaja povratka sredinom 2000-ih, ovoga puta sve je nade uložila u novi album, za koji se nada da će joj osigurati trajno mjesto na domaćem estradnom nebu. U tu svrhu Nikita je preselila i u Zagreb, a snimila je i spotove za četiri pjesme. Novi album se zove "Ratnica ljubavi".

"Optimistična sam usprkos groznoj situaciji na hrvatskoj glazbenoj sceni. Forsira se određena vrsta glazbe, točnije narodna glazba, koja potiskuje svaku kvalitetu. Korumpirane su i medijske kuće, došlo je do toga da album ne snima onaj tko zna pjevati, nego onaj tko ima novaca", rekla je za Story Nikita, razočarana što publika uglavnom preferira "trećerazredni sadržaj pred kvalitetom".

Riječka pjevačica koja se može pohvaliti rasponom glasa od četiri i pol oktave tvrdi da se razočarala i u stanje u kazalištu, no nema namjeru odustati. Kada je ljubav u pitanju, Nikita ima vrlo visoke standarde.

"Za sada već sam četiri godine u vezi samo s Bogom i zbog toga se odlično osjećam. Seksualnu energiju transformirala sam u ljubav. Da tržim muškarca željela bih da on bude što sličniji Isusu Kristu. Ako je plus to i vegetarijanac i slobodan duhom, mojoj sreći ne bi bilo kraja", smije se Nikita.

Pročitajte više