Dino Jelusić objavio prvu fotografiju sa slavnim bendom: "Let za Dublin sutra"

Foto: Instagram

DINO JELUSIĆ, koji s legendarnim bendom Whitesnake za koji dan kreće na svjetsku turneju, objavio je prvu fotografiju s bendom na svom Instagram profilu.

Jelusić od 18. travnja boravi u Americi gdje se s legendarnim bendom sprema za brojne koncerte koji ih očekuju u narednom razdoblju. Turneja starta u utorak 10. svibnja u Areni u Dublinu, a tempo benda u naredna dva mjeseca bit će ubitačan jer će glazbenici od 10. svibnja do 14. srpnja svirati u trideset i jednom gradu. Dino je turneju najavio na svom Instagramu fotografijom cijelog benda.

"Posljednja turneja Whitesnakea 2022. Let za Dublin sutra", napisao je Dino u opisu objave kojom je razveselio brojne pratitelje.

"Sve najbolje šefe!", "Jako smo ponosni što vas vidimo u Whitesnakeu! Želimo Vam sve najbolje!", "Dobro izgledate, brate!", "Bravo i svaka čast", "Naprijed Dino", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Podsjećamo, David Coverdale povest će legendarni hard rock bend Whitesnake na veliku svjetsku turneju kroz cijelu 2022., a Zagreb će ga imati prilike vidjeti u subotu, 2. srpnja, na stadionu Šalata. Kao gosti će im se pridružiti Steel Panther. 

Dino je prošle godine na Facebooku objavio da se pridružio Whitesnakeu.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je u objavi.

Jelusić je u srpnju 2019. na Šalati sa svojim bendom Animal Driveom nastupao kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je gitarist Joel Hoekstra, koji s Dinom svira u Trans Siberian Orchestru. 

Pročitajte više