Dino Jelusić: Znam što je Vucu naljutilo, tad sam bio došao s obrane diplome...

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

DINO JELUSIĆ progovorio je o suradnji s bendom Whitesnake nakon što je ranije ovog tjedna službeno objavljeno da je postao njihov novi član. Za RTL Direkt potvrdio je da će u bendu biti drugi vokal i klavijaturist.

"Svirat ću na nekim pjesmama i gitaru i akustičnu gitaru, ali David je rekao da apsolutno želi svaki segment mene iskoristiti u bendu. Poslao sam mu poruku da ga pitam što točno ja trebam, rekao je da se opustim, da ima vremena jer turneja počinje tek za godinu dana. Ima vremena za spremanje", ispričao je Dino. 

Priznao je da ga je poziv da postane član benda jako iznenadio.

"Tijekom korone sam jako puno radio sa Joelom Hoekstraom koji je član Whitesnakea. To je poveznica. Nazvao me u dva ujutro i rekao da upravo gleda moje videe s Coverdaleom i da je David zaljubljen, oduševljen i doslovce je pitao u dva ujutro želim li biti u Whitesnakeu", rekao je Dino i dodao da su se čuli sljedeće jutro. 

"Rekao sam 'štogod želiš od mene, bila bi mi čast'. Prvenstveno ovo radim iz časti prema Davidu i jer mi je od malena Whitesnake najdraži bend", rekao je Dino. 

Dodao je kako jedino nije spreman za određene promjene izgleda.

"Na minival sam spreman, to sam čak radio za jednu epizodu Zvijezde pjevaju, ali fudbalerka ne. Nikako", rekao je. 

Osvrnuo se i na reakcije svojih kolega. Ispričao je da su ga nazvali domaći glazbenici, ali i strane, velike zvijezde. Dino se osvrnuo i na komentare Siniše Vuce koji je svojedobno rekao da će si kad Dino postane zvijezda odsjeći spolovilo. 

"Mislim da cijela ta situacija s Vucom je bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio, pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio. Znam točno o čemu se radi, referirao se na emisiju koju sam radio isti dan kad sam imao diplomu i nisam stigao izvježbati pjesmu koju sam trebao pjevati s Ivanom Kindl i rekao sam u eteru: 'Došao sam s obrane diplome, ne znam tekst pjesme, Ivana i ja ćemo malo improvizirati', i njega je to naljutilo, kako sam ja mogao doći nespreman na HRT", ispričao je Dino i dodao da će mu "riješiti karte" za koncert. 

Podsjetimo, Vuco je u nedavnom razgovoru za Index rekao da treba vidjeti kako će se Dino isprofilirati i kako će se to razvijati. 

"No onoga trena kada jedan momak iz Hrvatske bude pjevač benda kao što su Deep Purple, Whitesnake ili Led Zeppelin, Luka Modrić ispada prema njemu smiješan", rekao je. 

Pročitajte više