Dino Merlin održao četvrti koncert u Areni Zagreb

Foto: Željko Vidinović

DINO MERLIN održao je i četvrti koncert u prepunoj Areni Zagreb. 

Sarajevski glazbenik Dino Merlin svojim je uzastopnim koncertima slavio jedan od najvećih trijumfa u svojoj preko 40 godina dugoj i bogatoj karijeri. 

Koncerti prepuni emocija

Publika ga je ispratila skandiranjem i ovacijama. "Nemam riječi kako da vam kažem koliko mi sve ovo znači. Beskrajno sam zahvalan svojoj dragoj publici na tolikom povjerenju i vjernosti sve ove godine. Naše druženje ovdje u Zagrebu ostat će zabilježeno kao svjedočanstvo jednog vremena", rekao je Merlin publici na koncertu. 

"Osvijetlimo jedni drugima put da ne zalutamo, da ne izgubimo iz vida naše snove, naše ciljeve, našu sretnu zvijezdu. A vi ste moje svjetlo i zbog ovako divnih ljudi, dragi prijatelji, moj život ima smisla", dodao je.

U protekla četiri nastupa u Areni Zagreb na sceni su mu se pridružili i kolege Zdravko Čolić, Ivana Banfić, Senidah, Vesna Zmijanac i Marko Louis.

Dino već sada kreće na pohod novih arena. 27. i 28. prosinca nastupa u Skopju. Za doček Nove godine s obožavateljima će se družiti u Dubrovniku, a reprizu će dočekati u Kotoru. U idućoj 2024. godini njegova uspješna turneja Mi nastavlja svoje putovanje diljem Europe i svijeta - prvog ožujka već je najavljena Arena Stožice u Ljubljani za koju će ulaznice biti puštene u prodaju 28. prosinca. Uskoro će biti objavljeni i novi termini za ostale gradove.

Pročitajte više