Dino Rađa objavio prvu fotografiju Hanine i Grašine kćeri

Foto: Instagram

BIVŠI košarkaš Dino Rađa objavio je prvu fotografiju malene Albe, kćeri Hane Huljić i Petra Graše. Objavio je fotografiju Albine male ruke i posvetio joj je emotivan opis.

"Koliko sriće, emocije, ljubavi i suza je ova mala ruka donila u naše živote", napisao je Dino uz fotografiju.

Grašo je na vjenčanju s Hanom Huljić imao tri kuma, a jedan od njih je i Dino Rađa, potom chef Tomaž Kavčić te treći Petrov prijatelj iz djetinjstva Šime. 

Hana je danas izašla iz splitskog rodilišta, gdje je rodila kćer Albu koju je dobila s glazbenikom Petrom Grašom. Iz rodilišta je izašla s majkom Vjekoslavom, koja je stigla u elegantnoj zelenoj haljini. Novopečena mama je pak snimljena u ljetnoj haljini cvjetnog uzorka. 

Beba rođena ranije

Hana je svoje i Petrovo prvo dijete rodila u nedjelju. Pjevačica je, kako se ranije saznalo, trebala roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije. Djevojčica je stigla carskim rezom. Hana je u jutarnjim satima stigla u rodilište, a rodila je poslijepodne. 

"Tako je, Hana je danas rodila djevojčicu u splitskoj bolnici, 3100 g tešku. Sve je prošlo u redu i mama i beba su dobro!" kratko je za Index tada rekla Grašina suradnica Martina Podgorski.

Kum otkrio zašto su kćer nazvali Alba

Dijete su nazvali Alba, a kum Tomaž Kavčić, slovenski chef, otkrio je zašto je dobila baš to ime.

"Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom Alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", rekao je chef za RTL.hr.

Inače, Dino je nakon Hanine i Grašine svadbe podijelio fotografiju s mladencima.

"Oženija se Petar Grašo. Ima li dalje??" napisao je košarkaš u opisu fotografije na kojoj on i supruga Viktorija poziraju s Hanom i Grašom u restoranu Adriatic-Grašo, gdje se odvijalo svadbeno slavlje.

Pročitajte više