Direktor ostao bez Mercedesa za samo 45 minuta

Foto: Index Oglasi

INDEX OGLASI stalno obaraju nove rekorde, ali posebno nas veseli kada dobijemo dobre povratne informacije od naših korisnika.

Jedini smo potpuno besplatni oglasnik u Hrvatskoj koji nema nikakvih skrivenih troškova, a uz to je i jako jednostavan za korištenje. Predaja baš svakog oglasa, u svakoj kategoriji, potpuno je besplatna! Ne naplaćuju se ni oglasi za nekretnine niti za automobile.

Naši korisnici to cijene pa nam se tako danas javio jedan zadovoljni korisnik koji je svoj automobil na Index Oglasima prodao za samo 45 minuta! Dok je čekao podatke za uplatu novca na drugom malom oglasniku, uspio je na našoj stanici brzo, jednostavno i što je najvažnije potpuno besplatno predati oglas. Podijelili smo ga na Facebook stranici i nakon toga je vrlo brzo bio prodan!

Radi se o Mercedesu E-klase iz 2008. godine s motorom od 224 konjske snage. Automobil se prodavao za 12.000 eura, registriran do siječnja i sjajno očuvan. Auto je korišten od strane direktora koji je kao prvi vlasnik s njim prešao 230.000 kilometara.

Na adresi http://www.index.hr/oglasi/ i vi se možete pridružiti brojci od preko 80 tisuća zadovoljnih korisnika Index Oglasa. Registracija na naš oglasnik je, naravno, potpuno besplatna i prilično jednostavna.

Pročitajte više