DJ Khaled ne želi ženi pružiti oralni seks, a razlog je prilično tužan

Foto: Instagram

SLAVNI producent DJ Khaled našao se na udaru javnosti nakon što je isplivao dio intervjua u kojem je priznao da ženama nikad ne pruža oralni seks jer su one te koje bi trebale "slaviti muškarca".

Iako je intervju za emisiju "The Breakfast Club" radija Power 105.1 FM dao još 2014. godine, netko ga je našao i objavio na društvenim mrežama, gdje se sad nezaustavljivo širi. Khaled je u tom intervjuu rekao da on očekuje oralni seks od svoje zaručnice, ali joj ga neće uzvratiti.

"Postoje neke stvari koje neću napraviti. Žena treba cijeniti muškarca, kralja. Ako se brinete za svoju ženu, ona bi to trebala cijeniti. I muškarac bi trebao cijeniti svoju kraljicu. Moj način je, haha, 'kakva ti je bila večera?', 'Sviđa li ti se kuća u kojoj živiš? Sviđa li ti se odjeća koju dobivaš?'. Ja se brinem za obitelj, ja radim", rekao je tada.

Voditelj ga je potom direktno upitao znači li to da oralni seks na ženi kod njega ne dolazi u obzir.

"Ne, nikad, Ne mogu ja to. Kvragu, ne. Ne mogu, ne mogu. Drugačija su pravila za muškarce. Morate razumjeti, mi smo kraljevi. Postoje neke stvari koje ne želite, no morate. Ja jednostavno ovo ne mogu, ne mogu", ponavljao je Khaled.

Na pitanje znači li to da mu ne bi smetalo kad bi njegova djevojka odbila njemu pružiti oralni seks, kratko je odgovorio da to ne bi bilo u redu.

Internet nije najbolje reagirao na ponovno pojavljivanje ove snimke.

"Moje misli i molitve upućene su ženi DJ-a Khaleda koja nikad nije svršila", "Kralj koji to ne radi uopće nije kralj", "Nema šanse da postoji nešto što DJ Khaled ne bi stavio u usta" i "Nadam se da je u ove tri godine ipak shvatio neke stvari", samo su neki od komentara.

Intervju je komentirala i zvijezda Westworlda Evan Rachel Wood.

"Čovječe, puno propuštaš. Poslušaj nekog tko rado zadovoljava žene. Odrasti", napisala mu je. 

Pročitajte više