Djeca iz Ugande dobila zlatni gumb u britanskom Supertalentu, plesom su oduševili sve

Foto: YouTube

ŠESTERO djece iz Ugande dobilo je zlatni gumb u britanskom Supertalentu, i to usred svoje plesne točke. Gumb im je stisnuo član žirija Bruno Tonioli, koji je od samog početka njihova nastupa plesao s njima i bio je posebno oduševljen.

"Mi dolazimo iz Ugande, a večeras ćemo zaplesati za vas... Ja se brinem za ovu djecu, neka od njih su i siročići, a glazbom želim uljepšati njihov život", najavio ih je tako na pozornici njihov skrbnik.

"Mi smo kao jedna velika obitelj, ima nas oko 30 i naša nam zajednica daje jako puno mogućnosti. Imamo hranu i odjeću, idemo u školu, ako je netko nesretan, svi smo nesretni, ako je netko sretan, svi smo sretni", rekla su djeca uoči nastupa.

Oduševili žiri

Potom je na pozornicu izašla plesna skupina Ghetto Kids, kako se mladi Uganđani nazivaju, i uslijedio je pravi plesni spektakl. "Moram to napraviti sada", rekao je Tonioli i stisnuo zlatni gumb, a onda je nastala ludnica u cijelom studiju.

Oduševljen je bio čak i inače veoma zahtjevan član žirija Simon Cowell.

"Ovo se još nije dogodilo. Dobili ste zlatni gumb tijekom nastupa, konfeti su padali po vama, a vi ste samo nastavili plesati. Ovo je nevjerojatno", rekao je Cowell nakon nastupa.

"Obožavam vas. Trebate biti ponosni na sebe i jedva čekam ponovo vas vidjeti", rekao je Tonioli nakon nastupa.

Pročitajte više