Djeca Leonarde Lončar i Zvone Bobana stala pred kamere: Mama je jako puno toga prošla

Screenshot: RTL

IZA Leonarde Lončar je teško životno razdoblje, a sada su o majci prvi put progovorila i njezina djeca.

Prošla godina je bila teška za Leonardu Lončar. Razvela se od supruga, bivšeg nogometaša Zvone Bobana, a imala je i moždani udar. Sada se vratila dizajnerskom poslu te je predstavila novu modnu kolekciju od koje sav prihod ide u humanitarne svrhe za osmeročlanu obitelj koja živi na rubu egzistencije. Na predstavljanju su je podržala i njezina djeca, blizanci Rafael i Marta, a Leonarda nije krila koliko joj je važna njihova podrška.

"Stišće mi se odmah grlo jer je to jako jedna emotivna tema. Evo, život me veseli", rekla je emotivna Leonarda za RTL Exkluziv, a njezina djeca su otkrila koliko su ponosna na majku.

"Jesmo, jako smo ponosni. Da, jako smo ponosni, jako puno toga je prošla i napravila je nešto izvrsno. Baš mi je drago da je ponovno upala u sve ovo i drago mi je da je opet stala na noge", ispričala su njezina djeca i dodala da Leonarda, uz dizajniranje, i sjajno kuha. Upitana želi li nešto poručiti majci Marta je rekla: "Da je jedna od najjačih žena koje sam ikada vidjela u životu i da je jako puno volim."

Pretrpjela je moždani udar prošle godine

Leonarda je nedavno progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se susrela prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Zvonimira Bobana.

"Prestrašio me lagani moždani udar lanjskog rujna. Dok sam gledala s Martom televiziju, osjetila sam laganu zimicu i zatim pala u nesvijest. Marta je odmah nazvala mog brata, koji me odvezao na hitnu. Napravili su mi CT mozga, dali kontrast i nakon dva dana me pustili kući. Kad sam poslije mjesec dana otišla na kontrolu, ponovili su CT i kontrast te konstatirali da je sve to posljedica stresa", ispričala je.

S bivšim suprugom ima petero djece, kćeri Ružu, Martu i Mariju te sinove Rafaela i Gabrijela. Ruža je njihova biološka kći, a četvero starijih su posvojili. 

Pročitajte više