Djeveruša mladenki napravila najgoru moguću stvar: "Ona je kučka ili idiot"

Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Instagram

PRONAĆI savršenu vjenčanicu zaista nije lak zadatak, a ovoj budućoj mladenki djeveruša je uspjela to pokvariti. Bijesna buduća mlada na Mumsnetu se požalila da je jedna od njenih djeveruša na posljednjoj probi vjenčanice snimila fotografiju i objavila je na Facebooku.

"Konačno sam našla pravu, iako sam mislila da neću uspjeti. Na zadnju probu vjenčanice povela sam jednu od svojih djeveruša jer ju je htjela vidjeti", napisala je žena.

Da stvar bude gora, na fotografiju vjenčanice označila je i budućeg mladoženju. "Vidjela sam da je objavila fotku mene u vjenčanici na Facebooku i označila mog partnera, dodajući da on sigurno ne može dočekati da me oženi u toj divnoj haljini", prepričala je dalje.

Ona je za sve saznala tek sat ili dva nakon što je fotka objavljena pa je zamolila prijateljicu da je obriše. Ipak, djeveruša nije shvaćala što je pogrešno u onom što je napravila.

Mladenka je pitala druge ljude za savjet. "Znam da sam možda nerazumna, ali samo želim čuti tuđa mišljenja o tome i bi li vas ovo rastužilo ili se trebam opustiti. Udaja se bliži i to mi predstavlja puno stresa, kao i probavanje raznih vjenčanica. Čak ju je i moj otac vidio, a trebala je biti iznenađenje. Ne znam što da radim ni kako da se osjećam. Znala je koliko mi to znači i jedina stvar koju sam tražila je da detalje o mom izgledu zadrže za sebe", požalila se i dodala kako je vjenčanica već plaćena i nema vremena naći drugu.

Ljude je razbjesnila njena objava. "Da mi je to napravila, bila bih bijesna! Čak bih joj zabranila dolazak na svadbu", napisala je jedna žena.

"Tko šljivi djeverušu! Ne brini, sve će izgledati drugačije s frizurom i šminkom", ohrabrila ju je druga, a treća je opako kritizirala djeverušu. "Ona je prava kučka ili potpuni idiot. Bila bih bijesna da se ti nisi naljutila na ovo. Je li obrisala fotografiju? Trebala bi prijaviti post", napisala je.

Ipak, bilo je i onih koji nisu vidjeli ništa strašno u cijeloj situaciji. "To dugoročno uopće nije važno", napisala je jedna korisnica.

Pročitajte više