Dobila milijune na lutriji nakon razvoda pa djecu ostavila mužu i otišla u šoping

 Screenshot: YouTube

 37-GODIŠNJA Bev Doran na lutriji je osvojila 14,5 milijuna funti, samo sedam mjeseci nakon prekida sa Seanom Prisetlyjem s kojim je u vezi bila 12 godina.

Sean s kojim Bev ima troje djece tvrdi da mu je ona rekla da "od dobitka neće vidjeti ni penija" te prijateljima i obitelji koji su ga eventualno planirali moliti posudbu poručio: "Ja ću vjerojatno uvijek biti propalica."

Ipak, sutradan je izjavio da mu je drago što mu je bivša osvojila sav taj novac,

Odmah nakon dobitka Bev je otišla u luđački šoping u kojem je potrošila tisuću funti, a djecu je na čuvanje ostavila 48-godišnjem tattoo majstoru, piše The Sun. Iz svog starog stana već je iselila većinu stvari i poklonila ih susjedima i prijateljima na korištenje, a sada navodno planira kupiti luksuznu vilu sa sedam spavaćih soba.

Bev je prije dvije godine morala dati otkaz kako bi se brinula o svoje troje djece od kojih dvoje ima autizam. "Ovo je zaista došlo u pravo vrijeme, prekrasan je osjećaj znati da se više neću morati mučiti i boriti. Ne znam još na što ću potrošiti novac, ali neću sve zadržati za sebe", rekla je.

Pročitajte više