Dogradonačelnica Karlovca o Bajagi: "Na nama je da posebno poslušamo branitelje"

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

DOGRADONAČELNICA Karlovca Andreja Navijalić izjavila je da nije bilo službenog zahtjeva branitelja da se otkaže Bajagin koncert na Danima piva, ali...

"Obzirom na informacije koje su se desile po gradu tražili smo da se vidi kakva je trenutna situacija, da se uvaži mišljenje, posebice hrvatskih branitelja i da se vidi što se u tom konceptu može napraviti", rekla je za KAportal.

Potvrdila je da se razgovaralo s tvrtkom Fest kao organizatorom Dana piva, kao i s braniteljima, kako bi se "vidjela programska shema i zatvorio koncept".

"Ono što znamo je da je postojala inicijativa branitelja i na nama je da poslušamo ne samo branitelje nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za obranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti i u tom konceptu su dane smjernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smjeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj valja raspravljati", dodala je.

S obzirom na to da je Bajaga bez problema već nastupao u Karlovcu 2011. godine, Navijalić je dala svoje viđenje razloga zbog kojih se sad podignula prašina.

"Različite su godine, različiti koncepti, različiti politički okviri i mislim da i u tom konceptu možemo promatrati cijelu ovu situaciju", zaključila je.

Pročitajte više