Dok Angelina radi i pazi na šestero djece Brad Pitt tulumari do jutra

NAJEKSPONIRANIJI ljubavni par posljednjih mjeseci zasigurno su Brad Pitt i Angelina Jolie koji trenutno žive u Italiji, gdje lijepa glumica snima film "The Tourist". I dok je posljednjih dana Angelina viđena kako većinu dana snima, a ostatak vremena provodi u društvu brojne djece, Brad Pitt zabavljao se u Londonu, na premijeri filma "Kick Ass".

Dobro raspoloženi Brad bez problema je potpisivao autograme britanskim obožavateljima dok s medijima nije htio komunicirati, što i ne čudi s obzirom da su već nekoliko puta "ekskluzivno" objavili da se rastaje od supruge.

Svađa zbog Bradova tulumarenja?


Također, britanski Daily Mail danas je plasirao priču o navodnoj svađi Brada i Angeline koja se odvijala na balkonu vile iz 15. stoljeća u kojoj stanuju. Naime, kako tvrdi britanski list, Angelina je ispitivala Brada gdje je bio nakon što je u sitnim jutarnjim satima stigao u Veneciju.

Ipak, čini se da su Brad i Angelina uspjeli riješiti nesuglasice s obzirom da je Brad, producent filma "Kick Ass", s ostalom postavom sa snimanja, bio na privatnom partyju koji je organizirala Claudia Schiffer u svojem londonskom domu.

Pročitajte više