Dok se bori s otplatom kredita, Kristijan Ugrina natječe se u kulinarskoj emisiji

Foto: Press

DRUŠTVENIM mrežama proširio se apel za pomoć glumcu Kristijanu Ugrini. On već 10 godina otplaćuje tuđi dug, odnosno kredit za koji je pristao biti jamac. Zbog toga je upao u tešku financijsku situaciju.

Natječe se u Ribi na torti

Dok se bori s otplatom kredita, u ovotjednoj epizodi emisije Riba na torti Ugrina je bio domaćin te je sa svojom kćeri Marijetom kuhao večeru prema meniju koji je osmislio model Zvončica Vucković.

Na njezinom meniju našle su se izvanredne delicije – juha od buče kao predjelo, zapečena teletina kao glavno jelo i cheesecake za desert. "Kad sam radila meni, razmišljala sam da bude jednostavno i da bude ukusno", istaknula je Zvončica.

Gosti su Kristijanovu interpretaciju njezinog menija od tri slijeda nagradili s ukupno 18 ribica, što potvrđuje da je zadatak zamjene menija itekako uspješno odrađen. "Ja ću Kikiju dati ocjenu četiri ribice, zbog toga što je zapravo petu ribicu osvojila Marijeta", objasnila je autorica recepata Zvončica.

Pomoć u kuhinji mu je bila kći

Budući da Alex ne jede meso, Marijeta se potrudila pripremiti za nju posebno glavno jelo. "Moje jelo koje sam dobila na iznenađenje je bila tjestenina s umakom od pesta. Bilo mi je super", istaknula je Alex. Najviše se gostima svidio desert. 

"Rekao bih da je desert zvijezda večeri uz Blanche", poručio je Igor te time posebno stavio naglasak na Marijetin trud i spretnost u kuhinji. Vjekoslavu je, pak, zanimalo zašto Kristijan svoju kćer naziva drugim imenom. "Mi kad kuhamo zovemo se Blanche i Pier", objasnio je domaćin.

Kristijan je smislio i igru kojom je dodatno začinio večer. Organizirao je igru pitanja i odgovora, gdje je svatko napisao pitanje na papirić, a zatim su se ti papirići miješali i izvlačili redom, dok su svi odgovarali na pitanja koja su napisali drugi gosti.

"Sve je u redu, snalazim se ja"

Podsjećamo, Ugrina nam je u telefonskom razgovoru komentirao što misli o akciji prikupljanja novca za njega, koju je sinoć na društvenim mrežama pokrenula umirovljena novinarka Anđelka Mustapić. "Znam za akciju. Drago mi je da ju je pokrenula i nadam se da će uspjeti. Znam da su mi neki ljudi počeli uplaćivati novac, poslali su mi poruku da jesu", kazao nam je kratko Ugrina.

Glumica kojoj je Ugrina pomogao je nakon nekog vremena prestala plaćati rate, a u međuvremenu je preminula. Zbog naslijeđenog kredita Ugrina je danas u teškoj financijskoj situaciji. 

"Davno su me ovršili. Imao sam dva kredita. Jedan sam uspio otplatiti sam, još jedan je ostao", rekao nam je glumac. Unatoč svemu, Ugrina tvrdi da je on - dobro. "Sve je u redu, snalazim se ja", zaključio je.

Pročitajte više