Dok se Whitney nada pomirenju, Bobby Brown se šeće sa svojom trudnom djevojkom

IAKO se pričalo kako su bivša pjevačka diva Whitney Huston i propali boksač Bobby Brown ponovno zajedno čini se kako ta priča ne drži vodu. Osim činjenice da on ima novu djevojku, po prvi put ju je prošetao pred objektivima fotoaparata s trbuhom do zuba. Njezino ime je Alicia Etheridge i s bivšim boksačem je navodno već dvije godine u ljubavnoj vezi, a sada čekaju i svoje prvo dijete.

Bobby je objavio memoare o svom životu u kojima je Whitney nazvao drogiranom lezbijkom

Par je viđen kako se držeći za ruke nakon ručka šeće Beverly Hillsom dok američki mediji komentiraju reakciju njegove bivše supruge koja se navodno još uvijek nije pomirila s razvodom od kojeg nije prošlo ni godinu dana. Whitney Huston i Bobby Brown su originalni Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil; par je ostao zajedno tijekom godina punih narkomanskih afera, no naposljetku su se prošle godine ipak rastali.


Bobby je tada objavio svoje memoare o svom životu sa R'n'B divom u kojima je Whitney, između ostalog, nazvao drogiranom lezbijkom koja mu je uništila život. Whitney je, s druge strane, nakon razvoda prohodala s mnogo mlađim muškarcem, R'n'B pjevačem Rayom J, nakon čega se okušala u svom comebacku. Nakon nekoliko neuspješnih javnih nastupa na kojima joj je redovito "pucao glas", još je jednom dokazala da joj je karijera na zalasku, čime je u potpunosti razočarala svoje fanove i sve one koji su vjerovali da "diva ima još jednu šansu".

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više