Dok supruga ljetuje s djecom, Brega uživa s mlađahnom ljubavnicom

POZNATI glazbenik, 59-godišnji Goran Bregović fotografiran je prije desetak dana kako u pariškoj zračnoj luci razmjenjuje nježnosti sa 38 godina mlađom manekenkom Konstancom Golubović, s kojom je, kako prenose srpski mediji, u vezi već pet mjeseci.

Ova ljubavna afera je, navodno, započela u travnju kada je manekenka, inače studentica novinarstva i bivša djevojka crnogorskog glazbenika Bojana Marovića, viđena kako ulazi u Bregovićevu beogradsku vilu. Par se od tada sastaje na raznim destinacijama diljem Europe, a Konstanca često prisustvuje Breginim nastupima.

Suprugu ispratio, ljubavnicu dočekao

Prije nego što je svoju mladu ljubavnicu dočekao u zračnoj luci, Bregović je suprugu Dženanu, s kojom je u braku 30 godina, i njihove tri kćeri, ispratio na ljetovanje. Vezu je pokušala skriti i Konstanca, koja je, kako prenosi srpski Blic, svim svojim prijateljima rekla da je na odmoru s prijateljicom u St. Tropezu.

Golubović se manekenstvom počela baviti prije četiri godine kada je izabrana za srpsku predstavnicu na svjetskom izboru za "Ford models". "Bili smo prijatelji, čuli smo se s vremena na vrijeme telefonom i nije mi se činilo da nešto skriva. Ne nalikuje mi to na nju, ona je za mene bila najdivnije stvorenje. Međutim, ako je Konstanca zaista na tim fotografijama, i to s oženjenim muškarcem, ocem troje djece, trebala bi se zaista posramiti", komentirao je njezin bivši Bojan Marović za Alo!.

Pročitajte više