Dolazi sinčić: Poznata Hrvatica otkrila da u 42. godini čeka bebu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HRVATSKA modna dizajnerica Anamarija Brkić otkrila je da u 42. godini očekuje bebu. 

Dizajnerica koja stoji iza modnog brenda A'marie za časopis Story je otkrila kako su ona i njen partner sretnu vijest saznali prije tri mjeseca. 

"Između sreće i šoka ispleo se tu niz emocija. Svakako mogu reći da je prevladalo neopisivo uzbuđenje", rekla je. 

Otkrila je da su dugo maštali o prinovi te da ih je ova vijest jako razveselila. 

"Partner me sada još više pazi i preuzeo je brigu o tekućim obvezama kako bih što bezbolnije prošla kroz sve nelagodne trenutke trudnoće", kaže Anamarija. 

Dizajnerica je otkrila i da čeka sina, ali i da još ne zna koje će mu ime dati. 

"Spol je muški. Iskreno, to me i ne čudi jer sam privatno oduvijek više okružena muškarcima; odrasla sam s dva brata, imam čitav spektar muških prijatelja koji su vjerojatno stvarali ravnotežu mojoj ženskoj, kreativnoj strani, orijentiranoj na modu i žene. Od imena imamo dva favorita, iako nismo ni za jedno baš 100% sigurni…Osluškujemo i dalje, pa ako nam neko ime klikne i na prvu nas oduševi, to će biti to. Ukoliko bude više opcija, sačekat ćemo porod i osjetiti zajedno koje ime djetetu najbolje pristaje", zaključila je. 

Ispričala je kako joj muke zadaju mučnine i migrene. 

"U početku su bile malo iscrpljujuće jer su mi promijenile i ometale svakodnevicu. U velikoj želji da se što zdravije i kvalitetnije hranim silne mučnine prilično su otežale provođenje zdrave prehrane. Također, moji problemi s migrenama sada su se intenzivirali, a činjenica da lijekove ne smijem koristiti, kao ni većinu nekih alternativnih rješenja mi je njihovo ublažavanje dodatno otežala", kaže buduća mama. 

Pročitajte više