Dolores Lambaša: Kad se udam neću nositi prsten nego sat da me sjeti kako vrijeme ističe



MARKO GRUBNIĆ, poznatiji kao Modni Mačak, tijekom ovog vikenda ušao je u ormar glumice Dolores Lambaše te otkrio što se sve tamo skriva. Osim dizajnerskih krpica, Marko je pronašao i jednu vlastitu kreaciju, ali i otkrio kako Dolores u ogromnom ormaru nema niti jednu krznenu bundu. "Ja nisam udana žena da mi netko kupuje bunde, a sama si ih nikako ne mogu priuštiti. Uostalom, bunde su za malo starije žene, a i sad su out", komentirala je Dolores za Markovu rubriku emisije Exkluziv Vikend.

Ipak, tamo se našla skupocjena Lady Dior torbica za koju glumica tvrdi kako je jedna od najskupljih stvari koje posjeduje te dodaje kako ne pati za skupim torbama niti ih skuplja, već je to bila samo jedna od onih stvari koje si je jako dugo željela.

Osim krpica, Dolores je priznala kako obožava nakit pa vrlo rado nosi naušnice koje su stare gotovo 200 godina, a dobila ih je na poklon od svoje bake kada je imala prvu predstavu.

Da su Dolores i Marko u dobrim odnosima nije nikakva tajna, ali su i ovog puta rado istaknuli kako međusobno cijene svoje modne izričaje, a Dolores je rekla kako joj je Marko pomagao oko garderobe još dok je bila studentica te mu se na tome zahvalila.

Možda najzanimljiviji predmet koji je glumica pokazala jest sat koji na sebi ima lokot, a Marko je pred kamerama otkrio njenu tajnu da je to bio prvi poklon od Dikana Radeljaka. Nakon toga je Dolores izjavila: "Jednog dana kada se udam, sigurno neću nositi vjenčani prsten nego sat da me podsjeća da vrijeme ističe te da se treba brinuti za ljubav".

Pročitajte više