Dolores Lambaša opet na sudu: Tužit će medije zbog laži i svojih golih grudi

DOLORES LAMBAŠA i njezin dečko, Josip Radeljak, prije nekoliko su se dana vratili s Mauricijusa, gdje su proveli nekoliko tjedana na romantičnom odmoru. Iako je Lambaša na svojem Facebook-profilu napisala kako se odmaraju u Dubaiju, nepoznat izvor je za Večernji list otkrio kako su Lambaša, Dikan i njegova kći Lana boravili u hotelu Beau Rivage s pet zvjezdica, u gradu Bella Mare na istočnoj obali.

"Isto tako ću tužiti sve koji su objavili moje toples fotografije"

Osim tih informacija, izvor s Mauricijusa otkrio je i sočne detalje s njihova odmora, zbog kojih je Dolores Lambaša najavila tužbu. "To je sramota za hrvatsko novinarstvo. Tužit ću Večernji list zbog neistinitih, neprovjerenih i lažnih informacija. Isto tako ću tužiti sve koji su objavili moje toples fotografije", rekla nam je odrješita glumica kada smo tražili komentar na objavljene informacije.



Ipak, Lambaša nam nije htjela otkriti je li istina da je dobila nekoliko opomena jer je na hotelskom bazenu hodala u toplesu, što je u hinduističkim zemljama, poput Mauricijusa, potpuno neprihvatljivo. "U prijepodnevnim satima Dolores je na bazen dolazila s malom Lanom. Radeljaka nije bilo. Zaista su se lijepo igrale. Moram priznati da se ponašala kao prava majka, nježna i brižna. Za večerom je djevojčici rezala hranu, a primijetila sam i da su u zrakoplovu na sebi imale iste trenirke. Čini se da se jako dobro slažu", ispričao je izvor za Večernji list i dodao da je osim Dolores, koja nije marila za opomene na račun svojih golih grudi, Radeljak također prekršio hotelska pravila.

Dikan se trgovcu predstavio kao Talijan?

Naime, Dikan je trgovca s plaže doveo na bazen hotela kako bi njegova djevojka i kći izabrale haljine te se cjenkao s prodavačem. "Za cijenu tri haljine htio je otkupiti njih 10, što je čovjek odmah odbio te se nešto kasnije vratio i prodao mu ih. Za to vrijeme hotelski čuvari i jedan menadžer izlazili su van trudeći se objasniti im kako to nije dopušteno. Trgovina se obavlja isključivo na plaži", otkriva izvor koji dodaje da se Radeljak trgovcu navodno predstavio kao Talijan.

Pročitajte više