Domaća influencerica: Po objavi mogu zaraditi kao kirurg za mjesec i to s dežurstvima

Foto: Instagram

DOMAĆA influencerica Maša Zibar objavila je na svom Instagram profilu video u kojem je iskreno progovorila o ovom zanimanju. Naime, Maši, koja se na Instagramu predstavlja pod nazivom mashinthebeauty, zasmetalo je što se neki njeni kolege žale da rade težak posao.

"Nemojmo ići u tom smjeru, privilegirani smo, ovaj posao je luksuz. Svjesni smo da možemo naplatiti jedan post kao što jedan doktor, jedan kirurg dobije svoju mjesečnu plaću, i to još s dežurama", rekla je i dodala da svatko može biti influencer jer mu je potreban samo mobitel.

"Prika moj, uzmi kameru i snimaj"

Dalje je navela kako posao influencera nudi brojne privilegije, poput toga da rade kad žele i odakle žele i da idu na odmor kad god požele. Ona je, kaže, o tome oduvijek sanjala. Osvrnula se i na negativne komentare koje influenceri dobivaju.

"Da se razumijemo, ne volim ni ljude koji se žale na svoj posao i kažu da malo zarađuju, a gle nas kako mi puno zarađujemo. Svjesna sam ja što pričaju drugi ljudi o nama influencerima, to isto nije lijepo. Prika moj, uzmi kameru i pokušaj ti snimati. Nije to baš tako", poručila je Maša.

Pročitajte više