Domaći reper prijetio promotoru pa mu otkazali koncert: "Nije me ispoštovao"

Foto: Instagram

MAKARSKI REPER Živac Maradon (33) je, gostujući u podcastu, otvoreno prijetio glazbenom promotoru Zvoni Pušiću. Pušić se Živcu Maradoni zamjerio jer ga nije pozivao na domaće festivale rep i trep glazbe. Reper je promotora vrijeđao, psovao, a zaprijetio mu je i batinama. Nakon toga mu je odgođen koncert u KSET-u, koji se trebao održati večeras. 

"Pušiću, nabijem te na kurac, pičko jedna. Čim te vidim, dobit ćeš šamar. S nikim nemam problem, s tobom imam. Kad te vidim, dobit ćeš šamar", poručio mu je.

Za komentar smo pitali i Zvonu Pušića i Živca Maradonu. Pušić je rekao da će nam se javiti povratno, dok je Maradona rekao da je problem u tome što jedan glazbeni promotor ima monopol nad cijelim žanrom te da on zbog toga ne nastupa na festivalima.

"To nije njegova krivnja, on ima privatnu firmu koja je uspješna. Ali moje mišljenje je da svaka firma koja ima monopol u nekoj grani ima odgovornost, moralnu i društvenu. Kao da ja imam firmu, a ne puštam da radi nekom homoseksualcu koji je izvrstan u poslu", rekao je reper.

"Imali smo dogovor koji on nije ispoštovao. Nismo bili ugovorno vezani, bio je usmeni dogovor. Zvao me na jedan festival nakon što je Vojko izvršio pritisak na njega. Ja sam odradio nastup, a on mi je prišao i rekao: "Hejtam te jer imaš desničarske stavove, a ja sam antifa lik", dodao je Živac Maradona.

"Odmah sam bio svjestan da sam napravio glupost"

Pitali smo ga i za nastup u KSET-u, koji je otkazan nakon podcasta. "Rečeno mi je iz KSET-a da je povezano s nastupom u podcastu, zbog govora mržnje. Večer prije pričam da me čovjek sabotira, sutradan mi se to desi. Sigurno je on imao prste u tome", kaže makarski glazbenik.

Dodaje i da mu je žao što je tako impulzivno reagirao: "Ja sam odmah bio svjestan da sam napravio glupost i snosit ću posljedice, pravne ili bilo kakve. Vidim da sam pogriješio i da sam pretjerao. Pas koji laje ne grize, ali pas kojem uzimate hranu iz usta će kad tad, makar verbalno napasti. To je reakcija na godine uzimanja kruha iz usta."

Za kraj je napomenuo kako on nije jedini izvođač koji ne nastupa zato što nije u dobrim odnosima s Pušićem: "Tram 11, Krešo Bengalka... njih nitko ne zove unatoč hitovima, i mislim da bi se ljudi trebali zapitati".

Pročitajte više