Domenica za Index o Vucinom sinu: Mislim da ne postoji bolja osoba od njega

Foto: Nova TV

PJEVAČICA Domenica ispala je sinoć iz showa Ples sa zvijezdama, no mnoge je zaintrigirao odnos između nje i Vucinog sina Vilibalda, koji je u Ples došao kao njezin gost, zbog čega je čak i Maja Šuput pomislila da su u vezi.

Domenica je Maji odgovorila da uistinu ima dečka, ali da to nije Vilibald, a u intervjuu za Index komentirala je čitavu situaciju.

Maji si otkrila da imaš dečka, ali da to nije Vilibald. Tvoj dečko se ne bavi javnim poslom pa ga zato ne želiš izlagati javnosti ili je u pitanju nešto drugo? :) Koliko ste već zajedno?

Zapravo nisam nikad o tome pričala javno jer smatram da bi moj rad i karijera trebali biti u centru pažnje, a ne ljubavni život. Kako sam vješto izbjegla tu ljubavnu temu u epizodi kada su svi o tome pričali, ne znam ni sama kako sam to rekla da ću otkriti u 10. epizodi. Eto održala sam riječ, ali i dalje neću previše pridavati važnost tome. Dečko mi nije javna osoba pa nema smisla da se zbog mene povlači po medijima. 

Koliko se već ti i Vilibald poznajete i kako ste se upoznali? Je li Vilibald bio razočaran tvojim ispadanjem baš u epizodi u kojoj je i on sudjelovao? 

Bila sam svjesna da su svi odabrali za trio nekoga tko se bavio plesom ili aktivno trenira, a ja sam išla na to da želim imati nekoga tko će sa mnom naučiti, doživjeti ovo nezaboravno iskustvo i pri tom se jako zabaviti. Mislim da ne postoji bolja osoba od mog prijatelja Vilibalda. Kao što sam i rekla sinoć, on je jedina osoba koja je dovoljno luda (u najpozitivnijem smislu) da pristane na takvo nešto i napravi čudo. Mislim da nema zašto biti razočaran, za mene je to ovo bio najbolji i najzabavniji nastup showa!

Kako se osjećaš nakon ispadanja iz Plesa? Jesi li očekivala da bi mogla ispasti u ovoj epizodi ili si se ipak nadala polufinalu? 

Mislim da je bila generalno sjajna epizoda i sretna sam što sam došla do 10. emisije (što mi je ujedno bila i želja koja mi se ostvarila). Očekivala sam svaku emisiju da ću ispasti pa kad je to došlo - nije me iznenadilo. Naravno da je prirodno kad dođeš u ovu fazu natjecanja da se nadaš i želiš ići do kraja, ali iskreno ne žalim ni za čim. Sve je točno onako kako treba biti. Pobijedila sam samu sebe, suočila se s puno strahova i prebrodila ih, naučila toliko toga, upoznala toliko prekrasnih ljudi, tako da sam stvarno jako ponosna i zahvalna na svemu što sam dobila.

Po čemu ćeš najviše pamtiti Ples sa zvijezdama? Koji ples ti je bio najteži, a koji najlakši/najdraži? S mentorom Alanom snimila si spot, planirate li još neku suradnju?

Ovo su mi najdraža tri mjeseca u životu. Pamtit ću ga najviše po ljudima koje sam upoznala, prijateljima koje sam stekla, pogotovo Alanu koji mi je prenio veliku ljubav prema plesu i treniranju, a koji je ujedno i u mom novom spotu Di si da se volimo, što će nam ostati kao najljepša zajednička uspomena. Mislim da sad mogu reći da su mi latino plesovi ipak malo draži od standarda, pogotovo oni koji su nespojivi s mojim karakterom i za koje sam se trebala puno više namučiti da bi ih otplesala. 

 Koji su planovi za dalje?

Imam plan do kraja mjeseca biti u Zagrebu, a nakon toga se vraćam doma. Čekaju me koncerti. Počinje moje najdraže godišnje doba i nadam se da ću ga što više iskoristiti.

Pročitajte više