Donald Trump o princu Harryju: Izdao je kraljicu. To je neoprostivo

Foto: Profimedia

BIVŠI američki predsjednik Donald Trump rekao je da neće štititi princa Harryja ako osvoji drugi predsjednički mandat ove godine zato što misli da je princ izdao kraljicu Elizabetu II. "Ne bih ga štitio. Izdao je kraljicu. To je neoprostivo. Bio bi sam da je do mene", rekao je Trump na konferenciji u blizini Washingtona. 

Trump je dodao da je administracija Joea Bidena bila "previše milostiva" prema vojvodi od Sussexa otkako se preselio u Ameriku 2020.

Harry i Meghan nedavno su otkupili web domenu "sussex.com", na kojoj se odsad mogu i službeno čitati najnovije vijesti o njihovom djelovanju i angažmanima. Još nije poznato što točno planiraju postići tim potezom, pogotovo zato što im je pokojna kraljica Elizabeta II. 2020. godine zabranila korištenje kraljevskog statusa za komercijalnu dobit. 

Harry želi američko državljanstvo, no ako Trump bude predsjednik - odbit će njegov zahtjev

Princ Harry je u nedavnom intervjuu za emisiju Good Morning America rekao da mu je dobivanje američkog državljanstva želja, ali mu trenutno nije prioritet. Sada je jasno da će Trump, ako ponovo postane predsjednik, odbiti njegov zahtjev.

Trump je otkrio i svoje mišljenje o Meghan Markle prošlog rujna: "Nije mi se sviđalo kako se ponašala prema kraljici." Objasnio je kako se on s poštovanjem ophodio prema kraljici, dok su se, po njegovom mišljenju, Harry i Meghan prema njoj odnosili s velikim nepoštovanjem. 

Pročitajte više