Dora Juras s novim dečkom partijala u Bolu: Relativno smo friški i užasno sretni

DORA JURAS dobro se provodi na ljetnom Fashion.hr-u u Bolu, no na Brač nije došla nositi revije. "Danas sam ovdje u funkciji novinarke, tako da ne nosim reviju, ali inače kada stignem, nosim", rekla nam je Dora. S njom je na revijama bio i novi dečko,dizajner Jan Pivac, s kojim je odnedavno u vezi. "Relativno smo friški, užasno smo sretni, i to je to. Svadbu ne spremamo", rekla je Dora, s njom se složio i Jan.

Od viđenih kolekcija Dori su se najviše svidjele ona Aleksandre Dojčinović i Branke Donassy, a komentirala nam je i prilično nezgodne uvjete pod kojima su manekenke radile, noseći revije po kiši i na skliskoj pozornici. "I ja sam na revijama doživjela svakakve uvjete, manekenkama je to normalno. Cure su dobro prošle jer su ove poslije bile bose, a ove prve su se malo zeznule". 

Iako je nakon revije Dora rekla da neće tulumariti jer sljedeći dan ima puno posla, ona i dečko ipak su do sitnih sati ostali u noćnom klubu. Uz pokoje piće dobro su se zabavljali i nisu skrivali svoju ljubav te su bez ustezanja izmjenjivali nježnosti i zagrljeni plesali. Manekenka se družila i sa stilistom Ivanom Friščićem, s kojim je bila prilično bliska, no to očito njezinom Janu nije smetalo.   

Pročitajte više