Doris Pinčić Rogoznica po prvi put progovorila o osudi javnosti

Foto: Press

GLUMICA i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nedavno je svojom kolumnom podigla podosta prašine nakon što je priznala da je svog sina udarila po guzi, preciznije, preko pelene.

To je iz nekog razloga izazvalo buru reakcija javnosti koja se o cijelom "slučaju" raspričala kao da je riječ o najgorem obliku nasilja.

Po prvi puta nakon cijele halabuke, Doris se u razgovoru s novinarima matičnog RTL-a odlučila osvrnuti na cijelu priču i osudu javnosti koja je uslijedila.

"Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše", govori Doris i dodaje da joj je unatoč svemu drago da je započela rasprava o tome gdje nasilje uopće počinje.

"Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve", priča Doris.

Cijela rasprava oko njezine kolumne zatekla ju je na odmoru, ali unatoč svemu na kraju je zaključila da joj je drago i zbog podrške, ali i kritika koje je primila: "Nekad ne treba bježati od kritika. To je možda način da nekad pogledamo sebe iz drugog kuta i da vidimo što smo doista u životu, koje su to naše vrijednosti, a što je ono gdje se možda možemo korigirati, popravljati i ići u boljem smjeru. Sve je to dobro, sve to treba gledati s osmijehom i nastaviti dalje. Hvala svima, u svakom slučaju".

Pročitajte više