Došao pokupiti naručenu pizzu pa ostao u šoku onime što je tamo zatekao

Foto: Reddit

KALIFORNIJSKI fast food Papa Murphy’s zatvoren je nakon što se na internetu pojavila fotografija na kojoj se vidi njihov zaposlenik kako spava u kupaonici.

Prošli tjedan korisnik Reddita objavio je fotografiju iz fast fooda na toj društvenoj mreži i ona je postala viralna, a restoran je sad "zatvoren na neodređeno", piše Fox News.

Fotografiju je navodno snimio netko tko je otišao pokupiti pizzu koju je naručio, da bi ga u restoranu zatekao prizor koji je šokirao njega, ali i mnoge druge na društvenim mrežama.

Papa Murphy's in Pacifica. from r/bayarea

Vrlo brzo ljudi su kritizirali taj ugostiteljski objekt, a jedna osoba, koja tvrdi da je bivši zaposlenik, dodala je kako restoran "redovito zanemaruje zdravstvene propise".

"Inspekcija nam je došla krajem 2017. godine i bacili su nam hrpu loše hrane, a moj šef (Jay) natjerao me da to izvučem iz smeća i serviram", napisao je, tvrdeći da je na fotografiji upravo Jay, menadžer, koji se vidi kako spava na podu.

"Jebote, kako je ovo još uvijek otvoreno?" pitao se jedan korisnik Reddita dok su drugi vrlo brzo iskopali negativne recenzije o objektu s Yelpa. "Nikad nisam vidio išta slično, zastrašujuće", komentirali su.

Papa Murphy’s otad se ispričao i zatvorio restoran na toj lokaciji "na neodređeno". "Ispričavamo se za uvjete na toj lokaciji, koji nisu bili prihvatljivi. Kao rezultat toga, zatvorili smo objekt na toj lokaciji na neodređeno, sve dok ne osjetimo da možemo raditi ispravno i zadovoljavati visoke standarde kvalitete i usluge kakve naše mušteriju zaslužuju", priopćili su.

Pročitajte više