Dosjetljiva Lucija predložila Ivanu: Ako hoćeš, ja ću ti izdepilirati guzu!

MONIKA i Rina upustile su se u ogovaranje vlastitih simpatija u Kući pa je tako Monika priznala da s Markom nije imala spolne odnose, jer je on "frajer koji glumata". Rina, s druge strane, svog Mrkvicu naziva princem, jer uvijek miriše i "sigurno nikada ne bi prdnuo", a pogotovo ne pred njom. Kasnije je Rina Mrkvicu nastavila hvaliti i pred Ornelom, napominjući kako su Monika i Marko ljigaviji od njih, jer se stalno natežu i cvile. Ornela smatra da oni to rade na sladak način, a da se Rina i Mrkvica pretvaraju da su nešto što nisu.

"Ivan je prefin, prelijep, on je moj mali princ", zaljubljeno je Rina pričala o Mrkvici napominjući kako je Marko neuredan, sirovina, da mu smrdi iz uha i da se to njezinom Mrkvici nikada ne bi moglo dogoditi. Ornela se s Rinom nije složila, jer Marka smatra urednim s obzirom na to da se on brije i "dolje". Rina se na to samo nasmijala i izjavila da Marko ima malu ćunu te da ona iz iskustva zna da taj nedostatak nadoknađuje svojim ponašanjem. Glavni uzrok Markovog ponašanja upala je uha i smrad iz usta pa se nada da će ga Big Brother poslati u bolnicu. "Ne boli me jako, boli me užasno!", potužio se Marko.

Iako su cijeli tjedan bili radišni i trudili se da ispune tjedni zadatak, stanari su shvatili da imaju sve manje vremena zbog čega su postali nervozni. Do sada su uspjeli složiti tek dvadesetak vjenčića od zadanih sto, a ni pravljenje kolača ne ide po planu. Stanari kao da su se ustali na krivu nogu, svi su svadljivi i mrzovoljni, rad na zadatku ih više ne oduševljava, a nominirani stanari negiraju da su nervozni iako je kroz njihovo ponašanje jasno vidljivo da postoje problemi. Tomislav i Valerija sukobili su se oko pečenja kolača, a Valerija i Monika oko cigareta.

Vidljivo je da se stanari trude oko tjednog zadatka i šutke rade zadani posao, no uvijek se nađe vremena za pokoji trač. Većina stanara uzela je pauzu od rada i otišla u krevet malo odspavati, dok su na nogama ostali Krešo, Valerija, Mrkvica, Ivan i Marko. Na pauzi uz cigaretu Marko je s Krešom raspravljao o tome koliko je sigurno da padaju zadatak te na koliko se treba kladiti, a privučena mirisom cigarete pridružila im se i Valerija. Kod Valerije se nervoza osjeća već nekoliko dana, a najveći izljev agresije imala je jučer kad je šakom u trbuh odalamila Ornelu. "Ornela je srdita ko Isus Krist!", čudila se Valerija kojoj nije jasno zašto se Ornela bezobrazno ponaša prema njoj. Naime, kada ju je pitala za cigarete, Ornela ih joj je samo bacila u krilo. Pritužbi na Ornelino ponašanje imao je i Marko koji ju je netom prije pitao da mu da cigaretu, a Splićanka ga je oštro odbila.

Još pospana i ljuta, Ornela je prionula na slaganje perlica na konac. "Ornela, nisam znao da si antitalent za sve", podbadao ju je Saša, no ona nije bila raspoložena za takve šale. "Nisan raspoložena za tvoje zajebancije i molin te odjebi", rekla je Splićanka koja je još uvijek ljuta na pušače u Kući. "Vidiš ti kako to ide, ideš napravit dobru stvar i onda te napadne šest ovisnika", rekla je Ornela i nastavila s izvršavanjem tjednog zadatka. Stanari su na tapetu uhvatili Valeriju koja je izjavila kako bi voljela de se rodila prije sto godina, jer sve je bilo pet puta bolje s obzirom na to da se nisu nosile gaće, nije bilo struje, a u sobi je spavalo po dvanaestoro ljudi.

"Ti si otkriće za hrvatsku mladež", čudila se Monika, dok je Valerija nastavila u istom tonu, priznavši da postoji posebna osoba u njezinom životu, ne želeći pritom otkriti ime te osobe. "Ma to je Krešo", dosjetljivi su bili stanari, dok se Krešo brzo snašao i opravdao izjavom da je on njoj samo potrošna roba. Valerija se na to samo nasmijala, no svejedno nije željela otkriti identitet svoje simpatije. Lucija se u međuvremenu upustila u razgovor s Ivanom koji joj je rekao kako bi bilo dobro da sljedeći put kad bude izvodio striptiz izdepilira cijelo tijelo. "I dupe! Ako hoćeš, ja ću ti izdepilirati guzu!", oduševljena je bila Lucija želeći se angažirati u tom projektu, no iako je bila jako uporna, Ivan se na to nije dao nagovoriti.

K.H.
Foto: RTL

Pročitajte više