Drama zbog hit dokumentarca: "Ne bih se pojavila u novoj epizodi ni da su me zvali"

Foto: Press

KAO ŠTO ste vjerojatno imali prilike pročitati, stiže nova epizoda hit serije Tiger King, ali jedna od zvijezda neće se pojaviti.

Naravno, riječ je o Carole Baskin koja je bila prilično jasna oko toga što misli o načinu na koji je prikazana.

Popularna dokumentarna serija pretvorila se u pravi karantenski hit i postala najgledanija Netflixova serija, ne samo u Americi već i diljem svijeta. U središtu radnje našao se vlasnik privatnog zoološkog vrta Joe Exotic, ali i ostali vlasnici divljih životinja koji su uglavnom u međusobnom ratu. Joe je posebno zapeo za Carole Baskin, vlasnicu konkurentskog zoološkog vrta (iako ona tvrdi da samo spašava životinje), a u prepucavanju je na vidjelo izašla i sumnja da upravo ona stoji iza nestanka svog drugog supruga.

I tvorci serija u jednoj od epizoda kopaju po tom slučaju, a to se nikako nije svidjelo Carole koja je javno iznijela kritiku, rekavši da se radi o senzacionalizmu bez temelja u stvarnosti.

Očekivano, Carole neće sudjelovati, a njezini su glasnogovornici medijima poručili: "Nisu nas kontaktirali vezano za novu epizodu, a mi ne bismo pristali ni da su nas pozvali."

Ono što znamo jest da će sudjelovati bivši suradnik Joea Exotica Jeff Lowe, koji je i objavio da bi se dodatna epizoda mogla pojaviti, a vijest je potvrdio i Joeov suprug Dillon Passage.

Ipak, Passage je u intervjuu za jednu radijsku postaju rekao da neće sudjelovati u epizodi: "Bit će to epizoda uživo, ako se ne varam. Kao neko ponovno okupljanje, ali Netflix me nije kontaktirao. Ne znam detalje, samo sam pričao s jednom producenticom kada sam čuo da se snima."

Nadamo se da ćemo uskoro doznati o čemu je stvarno riječ. 

Pročitajte više