"Druga osoba": Sara iz ŽNV-a prisjetila se kako je izgledala prije mršavljenja

Foto: Instagram

BIVŠA kandidatkinja showa Život na vagi danas se može pohvaliti zavidnom linijom, a na Instagramu se prisjetila kako je izgledala prije mršavljenja. 

Objavila je fotku snimljenu prije nego što je izgubila višak kilograma, a uz nju i noviju fotku. U nastavku je priznala da su joj i samoj takve transformacije bile nevjerojatne.  

"Kad bih prije gledala transformacije drugih ljudi, sve mi je to izgledalo nestvarno, ma gdje ode sva ta mast, kako se istopi, i dan danas mi je to viša filozofija, nestvarno, kako se tijelo izmijeni, prilagodi... Ali vidjeti to je pravi užitak", napisala je Sara. 

Pratitelji su joj komentirali kako odlično izgleda, ali i dali do znanja da im je postala inspiracija da i sami porade na svojoj težini. 

"Ajme Saro toliko si predivna, prelijepa, preslatka ma sve naj. Ti si pravi uzor da se sve može kad se hoće. Samo tako nastavi", "Prijateljice kažu da sam debela,jer sam imam najviše kila u razredu rekla sam sama sebi: 'skinut ćeš malo kila' i mislim si ja ako možeš ti mogu i ja", "Svaka čast Saro. Druga osoba kad se ovako pogleda", bili su neki od komentara. 

Osim što je tijekom sudjelovanja u showu izgubila čak 34 kilograma, Sara je tamo pronašla i ljubav. Ušla je u vezu s kandidatom Marinom Marušićem, a iako zasad održavaju vezu na daljinu, sudeći po fotkama koje objavljuju na društvenim mrežama, zaljubljeniji su nego ikad. 

Pročitajte više