Druže se s curama nogometaša i vole luksuzne marke: Tko su kćeri Zdravka Mamića

Foto: Josip Regovic/Matija Habljak/PIXSELL

NA VJENČANJU Dine Dragije i Tina Jedvaja pažnju uzvanika ukrale su Lucija i Iva Mamić, kćeri Zdravka Mamića. 

Djevojke su na svadbu stigle u društvu Tije Mamić, supruge brata Marija. Mamić je Luciju i Ivu dobio u drugom braku, sa suprugom Marinom. Mario je njegov sin iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić.

Djevojke su veoma samozatajne te se ne eksponiraju često u javnosti. Profili na društvenim mrežama su im zaključani, a njihove fotografije osvanu tek ponekad na profilima djevojaka i supruga nogometaša. Veoma su bliske s Izabel Kovačić koja se na svom Instagram znala pohvaliti zajedničkim fotografijama.

"Najponosniji otac na svijetu"

Starija Lucija je 2017. godine diplomirala na Griffith College Dublinu, koji ju je proglasio i studenticom generacije.

"Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu", napisao je tad ponosni Mamić.

I Lucija i Iva su, kao i ostale ženske članice obitelji Mamić, ljubiteljice luksuznih modnih marki pa su se mogle vidjeti s torbicama Yves Saint Laurent i Chanel.

>>Žene klana Mamić: Nakon udaje prestale su raditi, obožavaju skupe torbice i luksuz

2017. godine Lucija i Iva snimljene su ispred bolnice Sveti Duh gdje je njihov otac tad ležao zbog ranjavanja u Zidinama nedaleko od Tomislavgrada. Bio je to jedan od rijetkih puta kada su ih fotografi uspjeli snimiti u javnosti.

Mamić u javnosti rijetko govori o kćerima, no prošle godine otkrio je da Iva ima oštre političke stavove te da je na izborima za gradonačelnika glasala za Tomislava Tomaševića.

Pročitajte više