Dua Lipa prekinula sa svojim 14 godina starijim dečkom

Foto: Profimedia

Dua Lipa (28) je prekinula s redateljem Romainom Gavrasom (42) nakon burne osmomjesečne romanse, piše The Sun. Slavna pjevačica potvrdila je da hoda s Romainom, bivšim dečkom Rite Ore, još u ožujku kada su ih fotografirali kako idu zajedno kući s revije Saint Laurenta na pariškom tjednu mode.

"Dua i Romain su razišli svoje puteve nakon ljeta ljubavi", rekao je izvor, pa dodao kako se pjevačica želi fokusirati isključivo na svoju glazbu kad je pred njom izlazak trećeg albuma. "Roman je smatrao Duu radoholičarkom, ali ona ne namjerava usporiti ni zbog čega ni zbog koga", nastavio je izvor.

Ovaj sada već bivši par viđen je posljednji put prošlog tjedna u izlasku kad im se pridružio Dua Lipin brat Gjin. Jednom prilikom Dua Lipa je objasnila kako će njezin sljedeći album biti "stvarno osoban".

"To su različiti osjećaji i emocije koje sam imala kad sam bila slobodna. Također, to je razumijevanje. Razumjeti što želite, što trebate i što zaslužujete. Polazi iz faze shvaćanja onog kad si slobodan u potencijalno novu vezu. Onda slijede oni rani dani kad ćeš vidjeti istinu iza nekoga – jesu li stvarni ili ne. Ili tko su oni", otkrila je pjevačica.

Podsjećamo, Dua Lipa se proslavila svojim debitantskim albumom Dua Lipa i svojim posljednjim albumom Future Nostalgia.

Pročitajte više